‘Afvallen Den Haag’, voor blijvend resultaat

Woon je in Den Haag of omgeving en zoek je hulp bij afvallen? Mijn bedrijf First Class Fitness is gevestigd in Delft. Ik heb voor u een oplossing. Lees vooral verder als je opzoek bent naar een duurzame oplossing.

‘Afvallen Den Haag’, het project voor duurzaam afvallen voor inwoners van Den Haag en omgeving

Het is een dankbaar onderwerp: afvallen. Meer dan 50% van de Nederlanders kampt met overgewicht. Dit percentage loopt alleen maar op. En dat terwijl er veel aandacht aan besteed wordt in TV Uitzendingen, Social Media en zelfs leefstijlprogramma’s die per 1 januari 2019 vanuit de basisverzekering betaald kunnen worden. Het houdt maar niet op. Maar of al deze beloftes werken is zeer twijfelachtig omdat we met z’n allen steeds zwaarder worden.

Als afvallen niet vanzelf gaat

Als BGN gewichtsconsulent ben ik opgeleid om mensen te begeleiden in blijvend resultaat bij afslanken. Het grootste probleem zit hem in het feit dat men te snel resultaat wil.  Herken je dit? Je kleding zit te strak. Je gaat op de weegschaal staan en de schrik zit er goed in. Het streefgewicht gewicht wil je zo snel mogelijk terug. Wat men echter vergeet is dat het er ook niet heel snel is aangekomen. Daarom adviseer ik om minimaal een jaar uit te trekken om op gewicht te komen. Met kleine stapjes bereik je meer dan grote. Opgeven ligt namelijk op de loer als het niet snel genoeg lukt. Neem de tijd en je zult zien dat het resultaat duurzamer is. Lees ook eens dit artikel over het plaatsen van een maagband. De uiterste oplossing om snel af te slanken. Vaak gaat het mis helaas.
Dus, het invoeren als zoekopdracht: ‘afvallen Den Haag’ brengt je op onze website en dat kan het begin zijn van een succes!

Wat werkt dan wel?

Afvallen staat nog steeds bovenaan als doel bij mijn klanten. Men wil vooral snel en blijvend resultaat. Dat eerste is de grootse valkuil. De meeste worden namelijk ook niet snel te zwaar. Het sluipt er zo in. Vaak ben je wat meer gaan eten en minder gaan bewegen zonder dat je het echt in de gaten hebt. Daarom werkt het het beste dat je ook weer met kleine stapjes veranderingen aanbrengt in jouw leefstijl Deze kleine stapjes moeten dan weer in je gewoonte komen en je zult zien dat je weer een gewicht krijgt waar je tevreden over bent.
Heb ik inmiddels jouw aandacht?
Zoek je in de regio Den Haag een betrouwbare partner om af te vallen, dan geef ik jou hierbij het beste inzicht om je hierbij te helpen.

‘Afvallen Den Haag’ start je bij First Class Fitness Delft

Wil jij ook plezier krijgen in veranderen? Wij weten als geen ander dat plezier hebben in veranderingen de sleutel is tot succes. Al onze klanten zijn zeer tevreden over de manier waarop wij ze begeleiden. Onze begeleiding is persoonlijk en doelgericht. Niemand is hetzelfde dus is het belangrijk dat we jou leren kennen. First Class Fitness is gevestigd in Delft, de hele regio Den Haag is ons werkgebied.

Afvallen is vooral een kwestie van aandacht voor voeding, echter als Personal Trainer beveel ik een combinatie aan met bewegen. Samen met jou stel ik tijdens de gratis intake het ideale programma voor jou samen.

Afvallen Den Haag


Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting