Beste personal trainer Zuid-Holland

Beste Personal Trainer Zuid-Holland

Personal Trainer Delft is uitgeroepen tot "Beste Personal Trainer Zuid-Holland"

Net als vorig jaar zijn ook dit jaar weer de verkiezingen geweest via Dutch Fitness Awards voor beste personal trainer in diverse plaatsen en provincies van Nederland. Zondagavond 21 mei 2017 zijn in de prachtige Studio’s Aalsmeer de winnaars van de Dutch Fitness Awards bekend gemaakt en feestelijk gehuldigd.
Met gepaste trots ben ik dit jaar de beste personal trainer Zuid-Holland geworden.
Beste personal trainer Zuid-Holland wordt je niet zomaar. Dit betekent dat heel veel mensen mij als hoogte gewaardeerd hebben

Uitslag beste personal trainer uit Zuid-Holland:

 #  Naam  Gem. cijfer  Aantal stemmen 
1 Bart Mergler - BMFITT9,98273

Bij de verkiezing brachten in totaal ruim 40.000 mensen een bevestigde stem uit. Ik wil iedereen van harte bedanken voor het uitbrengen van zijn stem op mij als beste Personal Trainer van Zuid-Holland en tevens beloof ik me te blijven inzetten om deze benoeming te blijven waarborgen!

Meer dan alleen een Personal Trainer

Het is natuurlijk niet voor niets dat er een hoge waardering gegeven wordt aan mijn dienstenaanbod. Buiten Personal Training met PERSONAL in hoofdletters kan je bij mij terecht voor voedingsadvies om duurzaam op een gezond lichaamsgewicht te komen en te blijven. Verder geef ik leefstijltips over onder andere stress en slapen.

Neem vandaag nog contact op

Wil jij ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de beste Personal Trainer van Zuid-Holland, klik hier en hij neemt snel contact met je op.

nl_NLDutch
Kies je korting