Combideal

AANBIEDING:
'COMBIDEAL'

Twee keer per week trainen in een klein groepje. In combinatie met één op één voedingscoaching. Resultaat behalen hoef je niet alleen te doen. Nu tijdelijk met €50,- korting.

  • • SMALL GROUP TRAINING +

  • • 1 OP 1 VOEDINGSCOACHING

JA! IK WIL MEER INFORMATIE >>

WAAROM
'FIRST CLASS FITNESS'

Omdat je één op één met een gediplomeerde trainer aan je doelen werkt. Omdat we wetenschappelijk onderbouwd werkten voor maximaal resultaat. Omdat we niet met diëten werken, maar samen kijken hoe je voedingspatroon nu is en dat met minimale aanpassing laten werken voor de doelen die jij nu hebt, voor blijvend resultaat.

PERSONAL
TRAINING
small group training delft
SMALL GROUP
TRAINING
VOEDINGSADVIES
RESULTAAT
JA! IK WIL MEER INFORMATIE! >>

AANBIEDING:
'COMBIDEAL'

dit succesprogramma bestaat uit:

1. in Kleine groepen trainen

In een vorm van semi-personal training ga je iedere week tweemaal in een klein team aan de slag met een uitdagende groepsles gedurende 3 maanden. Onze goed geventileerde ruime gym is voorzien van alle apparatuur die een perfecte training mogelijk maakt. Alleen deze  maand € 50,- extra korting.

2. 1-op-1 VOEDINGSBEGELEIDING

Een dieet daar doen wij bij first class fitness niet aan. Samen kijken we naar je voedingspatroon zo als het nu is, dit passen we dan samen aan zodat het werkt voor jou en de doelen die jij hebt. Wij zijn expert op het gebied van voeding, maar jij ben een expert op het gebied van je eigen leven. Zo komen we samen op een voedingspatroon uit wat voor je werkt & blijft werken.

Wat onze klanten schrijven

Deze maand met € 50,- extra korting en een thuisfitset € 195,- GRATIS

Deze aanbieding is beperkt geldig.
Nog ...

[circular_countdown settings_id='1']

Ja! iK ontvang graag meer informatie ▼

[gravityform id="36" title="false" description="false" ajax="true"]
nl_NLDutch
Kies je korting