Personal Trainer Wateringen

personal trainer wateringen

Dé Personal Trainer voor Wateringen: First Class Fitness

Wateringen, bij Delft

Wateringen is een plaats met 16.110 inwoners in het Westland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Wateringen is een autokwartier verwijderd van onze trainingslocatie aan de Schieweg te Delft. Een uitgesproken Personal Gym, een fijne locatie waar je werken aan je gezondheid in samenwerking met een gediplomeerde coach.

Waarom een Personal Trainer en een BGN Gewichtsconsulent?

Het antwoord op die vraag is eenvoudig. Dat vindt met name zijn basis in deskundigheid en veelzijdigheid.

Immers, de Personal Trainer is

  • opgeleid op 3 terreinen, te weten a. training b. voeding en c. coaching
  • toegewijd aan wetenschappelijk verantwoorde werkwijzen. Werkwijzen die dus duurzaam zijn.
  • onderhoudt zijn skills en kennis via het Landelijke Kennisnetwerk LIJFSTIJL

Waarom zou je sporten?

Het menselijke lichaam is ontworpen om te bewegen. Beweeg je te weinig, dan brengt dit op termijn allerlei negatieve effecten met zich mee. Een mens die regelmatig beweegt, heeft een lager stresslevel, slaapt beter, heeft een betere stofwisseling, voelt zich fitter en heeft een langere levensverwachting.
En sporten is een aansprekende manier van bewegen, maar de nadruk ligt op bewegen. Jouw trainer helpt je om in een beweegritme te komen en je trainingen verantwoord uit te voeren.

Wat voegt een Personal Trainer toe?

Een Personal Trainer heeft in de éérste plaats ‘doorgeleerd’ op het gebied van ‘veilig bewegen’. Dat betekent dat de Personal Trainer toeziet dat jij verantwoord beweegt en dat er een natuurlijke en geleidelijke opbouw zit in je spieropbouw. Dit geeft een betere garantie voor een duurzaam resultaat. De Personal Trainer zorg ook voor continuïteit en houdt de blik op het afgesproken einddoel.
Het dagritme van wonen en werken doorbreken en aanvullen met regelmatig bewegen, is een tamelijke grote opgave. De Personal Trainer houdt je bij de les en zorgt er voor dat je plezier houdt in de lessen en dat het ritme van bewegen duurzaam in je systeem komt.

First Class Fitness, de Personal Trainers voor Wateringen.

Jong, oud, slank, of iets minder slank, Personal Training is de beste investering die je kan doen in je eigen gezondheid. Laat je overtuigen door de slimme programma’s die helemaal op jouw zijn afgestemd.

Heb jij interesse in een gratis intake of proefles?


JA! STUUR MIJ ALLE (START-) INFORMATIE

form home under
en_GBEnglish
Choose your discount