Afvallen Den Haag

Fitness Pijnacker

Werken aan je corona kilo’s

80% van de Nederlanders geeft aan dat ze 1 tot 3 kilo extra kilo’s zijn aan gekomen de laatste maanden. Door de crisis is men minder gaan bewegen. dat is natuurlijk een reden die niet altijd te voorkomen was. Kom jij uit Den Haag en ben jij op zoek naar de juiste begeleiding in afslanken? Lees dan vooral dor!

BMFITT dé partner in afslanken

BMFITT is gemakkelijk e bereiken als je uit Den Haag komt. BMFITT is gevestigd in Delft en heeft ook gediplomeerde gewichtsconsumenten in huis. Dat heeft een meervoudige functie als je ook komt sporten bij BMFITT.  Wij garanderen resultaat in gezondheidsdoelen als afslanken en fitter worden. Velen gingen u voor. BMFITT (Personaltrainerdelft) is een Personal Trainer studio die geïntegreerd is bij Sportsart in Delft.

Afvallen Den Haag ook voor jou bereikbaar

Zijn het  niet alleen de corona kilo’s maar wil je al een tijdje werken aan je gewicht? Dan is duurzaam resultaat een belangrijke zaak. Niet meer terugvallen maar gaan voor een gewicht dat je de rest van je leven gemakkelijk kunt onderhouden. Het is geen toverformule maar een kwestie van de juiste begeleiding. Wij kijken namelijk naar jou als persoon en starten een advies die past bij jouw leefstijl. Afvallen als je in Den Haag woont of werkt? Wij helpen jou graag!

Voeding en afslanken

Het belang van voeding wordt vaak onderschat bij het behalen van gezondheidsdoelen als afslanken. De verhouding voeding met bewegen sporten om af te slanken staat op 70/30. Veel mensen weten dit niet. Sporten en bewegen is wel heel belangrijk. Maar vooral om gezond te blijven.

Alle kennis in huis

De Personal Trainer van BMFITT heeft de juiste kennis en diploma’s om de juiste voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn een belangrijke voorwaarden voor gezondheid, maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de boogde resultaten. Personal Trainers in een Fitness geven daarom zoveel meer dan alleen een training. BMFITT geef ook coaching in  leefstijl, dat maak de begeleiding zoveel completer.In de basis bestaat de dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting.

Belangrijk te melden is ook de erkende Gewichtsconsulent achtergrond. Veel aanvullende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een erkende BGN gewichtsconsulten. Dit betekent dat er beschikking is over wetenschappelijk verantwoord voedingsadvies.

Wij waarborgen een prima kwaliteit

Meerdere factoren bepalen de kwaliteit van dienstverlening in afslanken. Niet alleen de omgeving maar als eerste natuurlijk ook de betrouwbaarheid van de vakkundigheid van de medewerkers. Al onze medewerkers hebben de juiste diploma’s en veel ervaring. Vel gingen jou al voor. Lees daarom de recensies op onze website. Hier vertellen veel van onze klanten hoe hun resultaten in afslanken eindelijk werden gehaald. Wij zijn er trots op.

Afvallen Den Haag voor behalen van afslankdoelen

Gezondheidsdoelen zijn persoonlijk en veranderen vaak ook in de loop van de tijd. Personal Training afgestemd op jouw persoonlijk doel. Omdat we tussendoor evalueren worden doelen en daarom ook de coachmomenten en adviezen tijdig bijgesteld. Dat is wel zo effectief.
Veiligheid en vertrouwen zijn van grote waarde en dat is BMFITT zich zeker van bewust. Onze werkwijze geeft zeer goede handvatten om betaalbaar en effectief met jou aan de slag te gaan. Lees hier meer over ons bedrijf. 

Ook al denk je alles al geprobeerd hebt

Herkenbaar? Heb jij alle diëten al gevolgd? Viel je iedere keer weer terug naar je oude gewicht  en denk je dat niets helpt? Kom dan maar eens langs bij BMFITT en laat je overtuigen dat wij wel een juiste match zijn voor jou.  Soms weet je niet waar je naar moet zoeken om bij de juiste Gewichtsconsulent terecht te komen. Wat je doel ook is, fitter worden, afslanken, meer energie?

Afvallen? Zet vandaag de eerste stap!

Niet morgen maar vandaag! Nu nog even het contactformulier invullen.

 

landingpage algemeen
en_GBEnglish
Choose your discount