Personal coaching Delft

 

Personal coaching Delft

Personal coach om gezondheidsdoelen te halen

Herken je dit? Je wilt graag jezelf fitter voelen, enkele kilo's afslanken en weer lekker in je vel voelen. Je hebt al regelmatig plannen gemaakt om meer te sporten en op je voeding te letten. Een abonnement afsluiten  bij een fitnesscentrum is zo gebeurd. De eerste twee weken ga je keurig twee keer, de week er op een keer en dan heb je het druk en vergeet je te gaan. Kortom de rest van de maand en de maand er op komt het niet meer van.... Zo gaat het ook vaak met voornemens om gezonder te eten. Een week niet snoepen, geen alcohol drinken, dat gaat nog wel. Echter een feestje of een vrije dag gooit zo weer je voornemens in de war. Volhouden is voor heel veel mensen moeilijk.

Wat kan personal coaching betekenen in volhouden

Personal coaching is vooral bedoeld om op een veilige effectieve manier onder begeleiding van een personal coach gezonder gedrag vol te houden. Eerst wordt er gekeken naar de hulpvraag, dan wordt er geannaliseerd of de hulpvraag haalbaar is of eventueel bijgesteld moet worden. Daarna maakt de coach een plan van aanpak met stappen richting het doel. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om ineen goed overzicht ook het doel te bereiken door de stappen in het plan van aanpak te volgen. Hiervoor maak je afspraken met je coach. Dat is een stok achter de deur. Zit het tegen of komt er een terugval dat staat de coach klaar om je te motiveren het nieuwe gedrag weer op te pakken. Valt dat tegen dan wordt het plan bijgesteld.

Personal Coaching Delft staat ook voor jou klaar

Woon je in Delft of omgeving dan staan de personal coaches van BMFITT voor jou klaar om je te helpen met bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Gezondheidsdoelen zijn persoonlijk. Soms wil je iets wat niet haalbaar is of weet je niet echt waar je moet beginnen. Daarom is een uitgebreide intake met een coach van belang om er samen achter te komen wat jij wilt.

Wat zijn jouw gezondheidsdoelen?

Ben jij klaar met het jojo effect van je gewicht na het volgen van diverse diëten? Sponsor jij het fitnesscentrum omdat je niet toekomt om te gaan?  We zetten op een rij wat deze doelen allemaal kunnen zijn:

  • afslanken
  • shapen
  • aankomen
  • spiermassa opbouw
  • fitter worden
  • beter slapen
  • gezonder eten
  • minder moe zijn
  • sportprestaties
  • minder stress ervaren

Gun jezelf personal coaching

Laat je coachen naar jouw persoonlijke gezondheidsdoelen en maak een afspraak! Nu nog even het contactformulier invullen.

[dt_sc_button type="type1" iconstyle="no-icon" link="http://firstclassfitness.club/contact/" size="xlarge" variation="black" target="_blank"]GRATIS INTAKE[/dt_sc_button]

 

en_GBEnglish
Choose your discount