Gym TU Delft

Gym TU Delft

FIRST CLASS FITNESS DELFT. Personal Gym

Het woord gym werd vroeger gebruikt voor allerlei manieren van bewegen. Vaak in groepsverband en op school. Je ging naar de gym wekelijks met je klasgenoten. Dat gebeurde dan in de gymzaal van de school. Er was geen ontkomen aan. De meeste leerlingen vonden het wel leuk maar niet iedereen. Het aanbod maar ook vooral de manier van lesgeven bepaalde de kwaliteit. Zo kwam het regelmatig voor dat een niet opgeleide leerkracht de les verzorgde. Met alle onhandigheden die dat met zich meebracht. Uren werd er aandacht besteed aan korfbal en touwklimmen. De vertrutting had vaak een heel hoog gehalte op de scholen van toen. Gelukkig is dit veranderd in de loop van de jaren.

Van Gym naar Gymnastiek

Gymnastiek is de verzamelnaam van alle sporten die enigerlei vorm van acrobatiek in zich hebben [ bron Wiki]. Wij denken bij gymnastiek voornamelijk naar de school gym of gymclubjes uit je jeugd. Ook heilgymnastiek is een onderdeel daarvan. Dat is weer een gymnastieksoort voor bewegingsbeperkten. Gelukkig gebruiken we de namen gym en gymnastiek niet meer. Deze zijn vervangen door sporten, trainen en fitness. Ben je werkzaam op de TU in Delft dan zal je de woorden gym en gymnastiek daar niet meer terug vinden.

De Gym-filosofie van First Class Fitness Delft

Wij zijn er van overtuigd dat alle soorten vormen van sport, trainen en fitness aangeboden dient te worden op alle soorten van onderwijsaanbieders in Nederland. Of het nou lager, middelbaar, voortgezet of universitair onderwijs is. Overal waar mensen zitten om wat te leren hoort ook enige vorm van sporten aanwezig te zijn. In Amerika bijvoorbeeld is dat heel normaal dat de basis van het onderwijs sporten is. Dat wordt de Amerikanen met de paplepel ingegoten. De wereld zal er een stuk gezonder uitzien als iedereen het normaal vindt om sporten als een educatievorm te zien.

Alle TU Delft connecties aan het sporten

Dus van Gym naar sporten is slechts een kleine naamsverandering. Ben jij een connectie van TU Delft dan dagen wij jou uit om deze gym te vertalen naar een sport die jij leuk vindt. Hoe mooi is het dat wij van First Class Fitness alle soorten van fitness mogelijkheden aanbieden in de buurt van TU Delft.

First Class Fitness, buur van de TU Delft, daagt jou uit!

Wij dagen jou uit om een afspraak te maken voor een gratis intake bij First Class Fitness.
First Class Fitness grenzend aan de TU Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met up-to-date opgeleide Personal Trainers. Zij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, opbouw spiermassa. 


Ja! Ik ga de uitdaging aan. Stuur mij alle startinformatie

 

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting