Het nieuws rondom om Matthijs van Nieuwkerk zal je de laatste tijd niet zijn ontgaan. En nee, ik ga mij natuurlijk niet uitspreken over de nogal opzienbarende verhalen rondom DWDD en mogelijke gevallen van grensoverschrijdend gedrag.  Ik ga het onderzoek wel met belangstelling volgen. Maar nu ik toch je aandacht heb. Van Nieuwkerk is een gedreven BN-er die ook bekend staat als een actieve sportbeoefenaar. Als we kijken naar zijn postuur, dan kunnen we niet spreken van overgewicht. En schijnbaar heeft hij ook de mogelijkheid om stress goed te managen. Anders ben je niet in staat 15 jaar lang een dagelijkse talkshow te leiden. Toch?

Coachen op voeding

Veel mensen gaan er aan voorbij dat het behalen van afslankdoelen 70 tot 80% een kwestie van de juiste voedingscoaching is. Meer bewegen en sporten is natuurlijk ook belangrijk, echter om af te slanken heeft dit een andere prioriteit. Beweeg je voldoende en sport je regelmatig, dan investeer je in een gezond lijf. Een gezond lijf slankt gemakkelijker af dan een lijf met een te hoog vetpercentage en slechte conditie. Het is ook zo dat op gewicht blijven beter gaat als je voldoende beweegt en sport. Het geheim van het Van Nieuwskerks slanke lijf zit hem dus in de combinatie van deze factoren.

Feiten in plaats van hypen

Je kunt denken dat alles is opgelost als je koolhydraatarm gaat eten en alleen maar smoothies drinkt in de ochtend. Meegaan in luidruchtig gebrachte ideeën noemen we hypen. Er wordt wat geroepen en veel mensen gaan het doen. Later wordt ontdekt dat het toch niet werkt voor de langere termijn. Zo werkt het ook met strenge diëten. Je valt er snel vanaf maar het is niet vol te houden. Terugval ligt op de loer en aankomen is een feit. Vaak met meer kilo’s dan toen je startte voor het dieet. De coaches van First Class Fitness coachen niet op hypes maar op feiten. Daar zijn ze voor opgeleid en dat is wel zo fijn. Zo val je duurzaam af en is het gemakkelijker om de kilo’s er af te houden.

Motiverend coachen

Je kan als coach veel vertellen over voeding en er van uitgaan dat je client dat dan ook onthoudt. Motiverend coachen is er voor zorgen dat de klant ermee aan de slag gaat en er mee aan de slag blijft en blij wordt van de resultaten die hij behaalt. Dat is waar de coaches van First Class Fitness voor gaan. Zoals we nu blijkbaar jouw aandacht hebben gekregen met dit onderwerp, bedienen onze coaches zich van motiverende technieken om onze klanten duurzaam te begeleiden naar hun streefgewicht.

Duurzaam op streefgewicht

Wil jij ook de effectieve voedingscoaching ervaren van onze coaches en duurzaam op je streefgewicht komen? Dan nodigen wij jou van harte uit voor een gratis intake.
Comments are closed.