Personal Trainer Schipluiden

personal trainer schipluiden

Dé Personal Trainer voor Schipluiden, First Class Fitness

Personal Trainer Schipluiden, Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach, allen zijn vertegenwoordig bij First Class Fitness. Woon je in Schipluiden en ben je op zoek naar een gediplomeerde Personal Trainer en een fraaie trainingslocatie? Dan is First Class Fitness de Personal Gym die je zoekt. Schipluiden grenst aan Delft, gescheiden door de A4. Een plaats die wij rekenen tot ons werkgebied.

Jouw voordelen met een Personal Trainer actief in Schipluiden

  • korte reistijd
  • trainen wanneer jij dat wilt. In overleg bepalen we de geschikte tijden.
  • Personal Trainer geschoold in anatomie, voeding en coaching
  • grote effectiviteit en trainen met een funfactor
  • oefeningen die bij jouw passen
  • duurzaam resultaat
  • gegarandeerd resultaat, door bewezen technieken

Betaalbaar tarief in de regio

Personal Training is een heel kosteneffectieve manier om verantwoord te trainen. Immers, je betaalt pas een les, indien je deze ook daadwerkelijk afneemt. Van grote fitnesscentra is bijvoorbeeld bekend dat daar soms maar 40% van alle abonnees regelmatig het fitnesscentrum bezoeken. De praktijk leert dus dat hier door grote hoeveelheden mensen wordt betaald zonder dat er een dienst wordt afgenomen. Hoe anders is dat met Personal Training. De Personal Trainer motiveert je om je persoonlijke doelstellingen te halen. Het is effectief en kostenefficiënt. Hier komt bij dat voor de regio Schipluiden wij met een uurtarief rekenen die één van de laagste is in de regio.

Starten met Personal Training of Small Group Training

Zet vandaag nog die eerste stap en kom kennismaken met die enthousiaste Personal Trainer die jou de aankomende tijd gaat coachen naar een sterker, fitter en gezonder leven. Woon je in Schipluiden of directe omgeving? Dan is de kans groot dat we al dezelfde week van je aanmelding een start maken. Neem contact op voor een gratis proefles

Ja! Stuur mij alle (start-) informatie

 
landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting