Bart van Reenen

First Class Fitness Delft

Bart van Reenen

Personal Trainer

  • Diëtetiek

bart van reenen

VAN HORECA NAAR PERSONAL TRAINER
Omdat ik graag onder de mensen ben, begon ik mijn carrière in de horeca. Toch wilde ik van mijn passie mijn werk maken, dus heb ik besloten mezelf om te scholen tot Personal Trainer.

“Sporten is mijn passie. Al 18 jaar ben ik in sportscholen te vinden. Niet alleen om er fit uit te zien, maar ook om me fit te voelen. In mijn vrije tijd train ik graag in onze studio. Als het weer het toe laat ga ik naar buiten voor een functionele training in de frisse lucht. Als ik met iemand train, is dit niet alleen gericht op het behalen van de persoonlijke doelen. De training zal vooral leuk zijn; absoluut geen straf om te doen! Samen bereiken we jouw doelen op een verantwoorde manier.”

80% VAN HET RESULTAAT IS VOEDING
Aangezien voeding 80% is van het resultaat heb ik een opleiding gedaan tot BGN Gewichtsconsulent, Toen ik er achter kwam dat mijn klanten niet altijd deden wat ik wilde heb ik verschillende coaching opleidingen gedaan. Het verschil tussen coaching ne trainen is dat je bij coaching het beste uit je klanten haalt. Dat is zoveel beter voor de intrinsieke motivatie. Doordat ik altijd bezig blijf met mezelf ontwikkelen geloof ik er in dat ik mijn klanten zo volledig mogelijk kan helpen. Wil je afvallen of juist aankomen, je conditie verbeteren of jezelf gewoon weer ‘fit’ voelen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

MIJN SPECIALITEITEN
Ik kijk altijd met je mee waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Op een aanstekelijke enthousiaste manier haal ik het beste uit je naar boven zodat resultaat blijvend is.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vul je gegevens in voor meer informatie

Trainersformulier
nl_NLDutch
Kies je korting