Faried Saboerali

First Class Fitness Delft

Faried Saboerali

Personal Trainer

  • Menno Henselman
faried

VAN HOBBY NAAR WERK
Hi! Mijn naam is Faried Saboerali, al sinds mijn 16e ben ik al dagelijks te vinden in de sportschool. In die jaren dat ikzelf dagelijks trainde heb ik verschillende mensen van de sportschool waar ik lid van was begeleid om hun doelen te behalen. Dit deed ik vooral als hobby naast mijn reguliere werk. Mensen zagen in mij een voorbeeld om doelen te halen en dat was een mooie opsteker.

WETENSCHAP ALS INVALHOEK
Al gauw werd mij duidelijk dat hier mijn passie ligt en besloot ik om van mijn hobby/passie mijn werk te maken. Ik begon aan de internationale opleiding van Menno Henselman (voorheen bekend als: Bayasian Bodybuilding). Deze opleiding heb ik specifiek gekozen omdat Menno Henselman een flinke reputatie heeft én een zeer gerespecteerde man is in de fitnessbranche (evenals Richard Bell met wie wordt samengewerkt aan de Nederlandstalige variant). Alles wat er geleerd wordt is wetenschappelijk onderbouwd én onderzocht.

MIJN SPECIALITEITEN
Veilig resultaatgericht trainen is mijn specialiteit. Ik laat mij constant bijscholen over de laatste ontwikkelingen in personal training.

Vul je gegevens in voor meer informatie

Trainersformulier
nl_NLDutch
Kies je korting