Silvana Joghi

First Class Fitness Delft

Silvana Joghi

Personal Trainer

silvana

MIJN NAAM IS SILVANA JOGHI, PERSONAL TRAINER EN LEEFSTIJLCOACH.
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een fit, gezond & gelukkig leven. Gelukkig zijn met jezelf en lekker in je vel zitten. Dat is toch een heerlijk gevoel?! Een juiste balans tussen beweging, voeding en leefstijl zijn de 3 pijlers. Persoonlijke aandacht en een trainingsplan dat aansluit op jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden staan daarbij centraal. Niet te vergeten; met de nodige dosis humor.

GEZONDE MENSEN ZIJN GELUKKIGER
In 2007 stapte ik voor het eerst in een sportschool. Ik wilde graag fit en gezond zijn. Na de nodige beginnersfouten werd ik nieuwsgierig hoe ik wél resultaat kon boeken. Het verdiepen in de materie begon. Er was zóveel informatie beschikbaar, maar helaas ook veel fabels.Hiernaast werkte ik fulltime als pedagogisch medewerker op een woongroep voor (probleem-)jongeren.Hier was ik ook bezig met coachen, dit voelde voor mij als een tweede natuur. Interesse infitness/leefstijl nam ondertussen toe. Ik bleef leren, zowel praktijk als theorie. Alles deed ik met 100% inzet en passie. Mijn eerste persoonlijke ‘fitnesswedstrijdervaring’ volgde, evenals de benodigde opleidingen. Hierbij is mijn partner al een poos werkzaam als succesvol Personal Trainer, hetgeen mij enorm motiveerde.

MIJN SPECIALITEITEN
Ik ben een goed opgeleide en ervaren Personal Trainer. Op de juiste doelgerichte manier halen van resultaten halen is mijn sterke eigenschap. Dit doe ik met veel enthousiasme waarbij mijn coachingsskills voor resultaatgarantie zorgen. Wat ik zo leuk vind aan Personal Training is dat het mij een enorme voldoening geeft om iemand te kunnen helpen naar een healthy & happy life.

Kan ik jou helpen met een fitter en strakker lichaam?

Vul je gegevens in voor meer informatie

Trainersformulier
nl_NLDutch
Kies je korting