Gewichtscosnulent Pijnacker
Bij First Class Fitness werken we met programma’s om sterker, beter, slanker en gezonder te worden. Programma’s waarmee onze klanten successen behalen. Voor ons is het dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat we zorgen voor een veilige fitnessruimte. Een ruimte die goed geventileerd is, en waarin afstand houden eenvoudig is.

De basisregels

Daar zijn ze weer. Om de verspreiding van het virus te beperken, is het erg belangrijk dat iedereen de basisregels blijft volgen. Hoe beter we dit met elkaar doen, hoe minder het virus zich kan verspreiden en hoe minder beperkende maatregelen er nodig zijn. De basisregels helpen aantoonbaar om besmetting te voorkomen. Wij blijven daarom de basisregels tegen de verspreiding van het coronavirus volgen. Ook als je al gevaccineerd bent. Mensen kunnen elkaar dan nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie.

basisregels covid

fitness delft

Verse lucht en gemakkelijk afstand houden

Gezien de omvang van onze binnenruimtes, is het eenvoudig om afstand te houden. Daarnaast is onze luchtverversingsinstallatie zo ingesteld dat er regelmatig versie lucht in het gebouw wordt binnengebracht en ‘oude’ lucht wordt afgevoerd. First Class Fitness biedt zorgt dus voor veilige omstandigheden om te kunnen sporten.

Bouw aan weerstand en structuur

Met al onze klanten hebben we een persoonlijke relatie. Immers, personal training voorziet ook in de behoefte aan regelmaat en structuur. Met personal training wordt door ons jouw motivatie bewaakt, zodat je met plezier bij ons gaat en blijft sporten. Werken aan je weerstand en structuur aanbrengen in je beweegagenda, is zeker in deze tijd de moeite waard om na te volgen. Kom met ons in gesprek! “Ja! Ik ontvang graag informatie over de gratis intake / proefles”
Comments are closed.