Personal Training

First Class Fitness Delft

Waarom Personal Training

Personal training is waar onze Personal Training Studio groot mee is geworden. Doordat we het erg belangrijk vinden jij het maximale uit je personal training sessie haalt is voedingsadvies belangrijk onderdeel van personal training bij ons in de studio.

Video afspelen

Personal Training en Voedingsadvies

Voedingsadvies en personal training zorgen samen voor optimaal resultaat. Als je een personal trainingstraject bent begonnen bij ons in de studio zit hier altijd een stuk voedingsadvies bij. Wij maken gebruik van een app om je voeding in bij te houden, als je begint met een personal training sessie kijk je in het samen met je trainer of het lukt om in de juiste verhoudingen te eten. Lukt dit niet dan kan je onderhandelen met je trainer om samen tot een voedingspatroon te komen wat voor je werkt, maar wat ook voor je blijft werken als je klaar bent met je personal training traject.

Jouw persoonlijke trainer

Personal training is meer dan sterker worden of gewicht verliezen. Houdingregulatie is een belangrijk onderdeel van personal training. Een personal training sessie begint dan ook altijd met een test om te kijken naar je natuurlijke compensaties. Je trainer maakt je persoonlijke trainingsschema door je doelen en compensaties te combineren. Hierdoor word je niet alleen sterker, maar verbetert je houding ook. Omdat onze personal trainers goed opgeleid zijn krijg je als klant bij ons echt waar voor je geld. Naast het veel voorkomende doel zo als gewichts- verlies, spiermassa aankomen en gewoon weer FIT worden kijken onze personal trainers ook naar je houding. Jouw persoonlijke trainer kijkt naar je natuurlijke compensaties en past je trainingsschema hier op aan, hierdoor behaal je niet alleen je persoonlijke doelen, maar verbetert je houding en kunnen eventuele klachten in de toekomst voorkomen worden.

Vraag hier meer informatie aan

Comments are closed.
nl_NLDutch
Kies je korting