Afvallen Nootdorp

Afvallen Rijswijk

Nog deze zomer weer in shape met 'Afvallen Nootdorp'

De zomer komt er aan en dat betekent dat ook je zomerkleren weer van zolder afkomen. Dat kan een hele goede reden zijn dat je op internet op zoek gaat naar begeleiding om af te gaan slanken. Woon je Nootdorp of omgeving en wil jij afvallen, dan zijn wij de juiste partners om jou hierin te ondersteunen.

Alles al geprobeerd?

Heb jij ook al allerlei diëten gedaan, recepten opgezocht en wondermiddeltjes uitgeprobeerd? Afvallen is een proces die constante aandacht vraagt om zo tot een blijvend resultaat te komen. Ook in Nootdorp zijn veel hulpverleners die beloven dé oplossing te hebben om te gaan afvallen. De oplossing is echter niet zo ver van je vandaan. Dan ben je namelijk zelf. Het is een persoonlijk verhaal. Daarom is de intakeprocedure bij ons een serieus verhaal dat over jou gaat. Zo kunnen wij een plan maken welke past  bij jou.

Hoe 'Afvallen Nootdorp' te werk gaat

Afvallen gaat niet vanzelf. of je nu in Nootdorp woont, Rijswijk of Delft. De woonplaats maakt niet uit. Stappen zetten in verandering zijn de belangrijkste voorwaarden. deze stappen zijn echter als eerder al benoemd heel persoonlijk.

De volgende stappen gaan wij inzetten om jou te helpen.

  • Je krijgt een zeer uitgebreide intake zodat we jou leren kennen en weten wat je doel is
  • Wij zoeken aan de hand van jouw intake de juiste coach voor jou
  • Samen met jouw coach maak je een stappenplan met inhoud en frequentie die past bij jou
  • Wij gaan met jou aan de slag, plannen meetmomenten, evalueren en stellen bij waar nodig

Een Personal Trainer als partner met de methode 'Afvallen Nootdorp'

Onze Personal Trainers zijn allemaal opgeleid als Leefstijlspecialist. De facetten beweging en voeding zijn een belangrijk item. Gedrag en volhouden zijn het belangrijkste om tot duurzaam resultaat te komen. Er komt namelijk veel meer kijken dan alleen bewegen en voeding. Ook je kennis over voeding en je zelfbeeld is belangrijk. Vaak weten we allemaal wel wat we moeten veranderen maar zijn persoonlijke omstandigheden de oorzaak dat volhouden niet lukt.

Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak met FIRST CLASS FITNESS

nl_NLDutch
Kies je korting