Wel weten maar niet doen;
Je kan de krant niet lezen (tegenwoordig de NOS-app), social media niet openen, een actualiteitsprogramma niet zien of het gaat er over. We moeten meer gaan bewegen.

De nieuwe beweegnorm 2017 is voor velen nu wel duidelijk en ook wel de reden waarom het zou moeten. Echter het doen dan is nog altijd voor veel mensen een probleem. Er is gelukkig ook een grote groep mensen die wel veel beweegt. en groep die het leuk vindt en het automatisch doet. Sporters, wandelaars, fietsers etc, ze zijn er massaal. Maar toch is er een grote groep die of er niet aan toe komt, of er helemaal geen zin in heeft. Het belang staat niet boven het doen. Dat is nou de groep die enorm veel heeft aan het inschakelen van een Personal Trainer.

 

De coach in de Personal Trainer

De gedachten dat een Personal Trainer alleen voor mensen met veel geld is, is allang achterhaald. Nog steeds komen er Personal Trainers bij en groeit de vraag naar coaches die mensen individueel kunnen begeleiden. Zie een Personal Trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een arts iemand beter maakt, een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een Personal Trainer er voor dat je conditie verbetert, je vetweefsel verliest en dat je strakker wordt. Maar vooral ook dat je lol krijgt in het bewegen en het trainer. De Personal Trainer die ook coach is haalt het beste uit jou. Daarvoor is het wel belangrijk dat je wel de JUISTE PERSONAL TRAINER in de arm neemt. Want is wel een vak waar de juiste opleiding en ervaring voor nodig is.

 

Persoonlijke aandacht werkt

Het grote succes achter de werking van het coachen is de persoonlijke aandacht. Een Personal Trainer is er voor jou. Hij luistert en zal altijd terugkoppeling vragen over de ervaring zodat bijsturing tijdig gebeurt. Omdat bij Personal Training de afspraak is vastgelegd is de drempel een stuk hoger om niet te gaan.

 

Waarom kiezen voor de Personal Trainers van BMFITT

Ze hebben de juiste opleidingen gevolgd (Fitvak, ALOO, Chivo)
Ze laten zich regelmatig bijscholen volgens de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied
De trainers zijn ook coaches en adviseren in voeding en leefstijl
Ze zijn vriendelijk en toegankelijk
Beschikken over een compleet ingerichte ruimte
Ze helpen je met volhouden!
Hebben de juiste prijs/kwaliteit verhouding
Weet jij dat bewegen ook belangrijk is maar heb je een coach nodig die je helpt volhouden? BMFitt helpt je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>