Olcay Aktemur

First Class Fitness Delft

Olcay Aktemur

Personal Trainer

  • Personal Training
olcay aktemur

HOE HET BEGON VOOR OLCAY AKTEMUR
Na onderhand alweer 14 jaar bij defensie te werken, in verschillende operationele functies, is in de loop van die tijd mijn passie voor sport en vit en vitaal leven jaar na jaar gegroeid. Ik heb een drive om zowel lichamelijk als geestelijk te blijven groeien en deze ervaringen vind ik super leuk om te delen en om andere bij te helpen. Om die reden ben ik de opleiding tot personal trainer gaan volgen om hier met volle overtuiging mee aan de slag te gaan. Ik sta voor het “science based” ontwikkelen van jezelf. Er is tegenwoordig zoveel informatie, maar wat werkt nu echt ? En hoe gaat het in zin werk? Wat zijn nu de daadwerkelijk effecten, voordelen of addertjes onder het gras?
Dit soort dingen blijf ik uitzoeken met de huidige kennis in de wereld van fitness en gezondheid. Met deze kennis wil ik ook jou vooruit helpen en het beste uit jezelf halen. Want ik ben ervan overtuigd dat ook jij je doelen kunt behalen met de juiste steun in de rug.

GEEN ONZINVERHALEN
Olcay gelooft niet onzinverhalen. Wat hij daarmee bedoelt is doelen bereiken in fitter en sterker worden die of te snel gaan of met niet bewezen claims. Het verkoopt gemakkelijk om mensen snel resultaat te beloven. Echter zit de waarheid in duurzame gedragsverandering en resultaten hem in geduld en de juiste begeleiding. Daar staat Olcay voor.

MIJN SPECIALITEITEN
Door mijn jarenlange ervaring bij defensie en de juiste opleidingen als personal trainer kan ik jou helpen met een persoonlijk plan om fitter en sterker te worden. Een plan dat werkt. Ik ben blij dat ik dat in een professionele fitnessomgeving kan doen bij First Class Fitness in Delft.

Vul je gegevens in voor meer informatie

Trainersformulier
nl_NLDutch
Kies je korting