Personal Training Den Hoorn

Personal Training Den Hoorn; First Class Fitness

Met onze gym bereiken we klanten uit Delft, Pijnacker, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk en zelfs uit Den Haag. Meestal woonkernen op geringe of enige afstand. We mogen ons prijzen met een grote vaste klantenkring die aan onze gym is verbonden. De motivatie van de klanten blijkt uit het feit dat ze vanuit de gehele regio Delft komen.
We willen ook graag dat gevoel bij jou overbrengen.

Personal Training ook voor jou!

In onze praktijk merken we dat de drempel voor Personal Training bij aspirant klanten soms onnodig hoog is.
Laten we dit eens trachten weg te nemen. Hoe groot of klein je budget ook is. Als je dit bijvoorbeeld vergelijkt met de kosten van een fitnessketen. Gemiddeld maakt maar 15% van alle fitnessabonnees gebruik van het abonnement. Indien we dit projecteren op de gemiddelde looptijd en de (meestal) niet gerealiseerde doelstellingen, dan kunnen wij niet anders concluderen dan dat een Personal Trainer de meest kosteneffectieve investering is in gezondheid. Maak ook van jouw gezondheid een prioriteit.

Project ‘Personal Training Den Hoorn’ ook voor afvallen

Het belang van voeding wordt vaak onderschat bij het behalen van gezondheidsdoelen. Wij hebben ook de juiste kennis en diploma’s om verantwoorde voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn zeer een belangrijke voorwaarden voor gezondheid, maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de boogde resultaten. Als Personal Training Den Hoorn geef ik daarom zoveel meer dan alleen een training en kan ik je vertellen dat ik ook een voeding en leefstijl coach ben. In de basis bestaat mijn dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting. Veel aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een erkende BGN gewichtsconsultent. Dit betekent een wetenschappelijke erkenning van onze werkwijze.

Nooit meer hoeven diëten.

Een dieet volgen, afslanken en na stoppen weer aankomen? We horen het vaak van onze klanten. Ze hebben ook een doelstelling tot afvallen en hebben al meerdere diëten gevolgd. Eigenlijk werkt ieder dieet. Alleen als je stopt, stop ook het effect van het dieet.
Het jojo effect is niet gezond dus duurzame gedragsverandering dat vol te houden is is altijd beter. Dat is de reden, waarom we niet adviseren te diëten.

Gratis intake

Wij zijn geïnteresseerd in mensen. Zo ook zien we ook jouw verhaal met belangstelling tegemoet.

 

“Ja! Stuur mij alle (start-)informatie” 

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting