Personal Training Rijswijk

Personal Training Rijswijk , de Personal Trainer voor Rijswijk en omgeving

Personal training Rijswijk of personal training Delft, zitten in reistijd dicht bij elkaar. Onze Personal trainers geven in Delft personal training. Deze locatie is is vaak nog sneller te bereiken dan bepaalde plaatsen in Rijswijk .

Waarom First Class Fitness als Personal Trainer?

Resultaat

Resultaat is toch uiteindelijk waar het om gaat. Jij hebt je doelen gesteld.
Jij wilt sterker en fitter worden. Slanker wellicht. Beter in je vel.
Als Personal Trainers hebben wij uitgekiende programma’s waarmee we die doelstellingen ook werkelijk halen. Onze coachingsvaardigheden stellen ons in staat om op maat gemaakte programma’s op de persoon toe te passen.

Variatie

We gaan niet de geijkte fitnesstoestellen op een rij afwerken maar juist goed leren bewegen, eerst een goede houding en dan pas met het gewicht omhoog.
onze programma’s zijn gevarieerd, bevatten verrassingen. Het houdt het spannend en je blijft hierdoor gemotiveerd. Naast effectief moet een training ook leuk zijn. Lees hier meer over trainen.

Kennis en ervaring

Onze Personal Trainers zijn hoogopgeleid. Er is veel aanbod aan opleidingen op het gebbied van het geven van trainingen. Wij hebben gekozen voor de meest vooraanstaande opleidingsinstituten waar lessen volgends de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewegen en functioneel trainen worden gegeven. Hierbij staan de volgende vaardigheden centraal, communicatie, kennis van de bewegingsleer, kennis van  het bewegingsapparaat, en voeding. Onder onze leiding zien we er samen op toe dat je de oefeningen veilig uitvoert. Met de juiste houding en in het juiste tempo.

Wil jij ook leren hoe je een sportieve en gezonde levensstijl op een praktische wijze kunt inbouwen in jouw leven?

Meld je vandaag nog aan voor het gratis intakegesprek.

landingpage algemeen
nl_NLDutch
Kies je korting