Gewichtsconsulent Pijnacker

Fitness Pijnacker

Een manier om af te slanken die werkt!

First Class Fitness is gevestigd in Delft en heeft ook gediplomeerde gewichtsconsumenten in huis. Dat heeft een meervoudige functie als je ook komt sporten bij BMFITT.  Wij garanderen resultaat in gezondheidsdoelen als afslanken en fitter worden. Velen gingen u voor. First Class Fitness (Personaltrainerdelft) is een Personal Trainer Studio aan de Schieweg te Delft.

Als afslanken je doel is

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het belang van voeding wordt vaak onderschat bij het behalen van gezondheidsdoelen als afslanken. De Personal Trainer van First Class Fitness heeft de juiste kennis en diploma's om de juiste voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn een belangrijke voorwaarden voor gezondheid, maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de boogde resultaten. Personal Trainers in een Fitness geven daarom zoveel meer dan alleen een training. First Class Fitness geef ook coaching in  leefstijl, dat maak de begeleiding zoveel completer.In de basis bestaat de dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting.

Belangrijk te melden is ook de erkende Gewichtsconsulent achtergrond. Veel aanvullende zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding van een erkende BGN gewichtsconsulten. Dit betekent dat er beschikking is over wetenschappelijk verantwoord voedingsadvies.

Unieke combinatie gewichtsconsulent en Personal trainer Pijnacker

Voeding is een belangrijk component als je wilt gaan afslanken. In combinatie met meer bewegen krijg je sneller en duurzamer resultaat. Bewegen en sporten zijn goed voor je gezondheid en een gezonder lijf valt gemakkelijker af. Kom je puur voor het afslanken dan raden wij je daarom aan om zeker ook te gaan sporten. Het goede nieuws is dat je bij  First Class Fitness heel gemakkelijk je afslankdoel kan bevorderen door ook te gaan sporten. First Class Fitness heeft een eigen Personal trainer studio bij Sportsart in Delft. Sportsart heeft een zeer uitgebreid aanbod aan fitnesstoestellen en groepslessen. Een ideale combinatie om samen met ons als Gewichtsconsulent en Personal Trainer ook te coachen en te trainen in een fitnessomgeving. Het voordeel is dat dan gratis kan als u bij ons een traject afsluit. Dit is een unieke samenwerking die veel klanten geholpen hebben hun afslankdoelen te halen en te behouden. Het scheelt ook abonnementskosten en je betaalt je alleen de kosten voor First Class Fitness.

Wij waarborgen een prima kwaliteit

Meerdere factoren bepalen de kwaliteit van dienstverlening in afslanken. Niet alleen de omgeving maar als eerste natuurlijk ook de betrouwbaarheid van de vakkundigheid van de medewerkers. Al onze medewerkers hebben de juiste diploma's en veel ervaring. Over de ruimte kunnen wij vertellen dat er voldoende parkeergelegenheid. Hierdoor zijn wij gemakkelijk te bereiken en natuurlijk beschikt deze over de juiste middelen en apparatuur? Een stukje omrijden voor een afslankcoach en fitnessruimte waar jij je thuis voelt is vaak niet het probleem. Wij zijn gevestigd in een geweldige mooie fitnessruimte omgeving in Delft waar jij je zeker heel snel thuis voelt.

Gewichtsconsulent Pijnacker, de ideale partner voor behalen van afslankdoelen

Gezondheidsdoelen zijn persoonlijk en veranderen vaak ook in de loop van de tijd. Personal Training afgestemd op jouw persoonlijk doel. Omdat we tussendoor evalueren worden doelen en daarom ook de coachmomenten en adviezen tijdig bijgesteld. Dat is wel zo effectief.
Veiligheid en vertrouwen zijn van grote waarde en dat is First Class Fitness zich zeker van bewust. Onze werkwijze geeft zeer goede handvatten om betaalbaar en effectief met jou aan de slag te gaan. Lees hier meer over ons bedrijf. 

Ook al denk je alles al geprobeerd hebt

Herkenbaar? Heb jij alle diëten al gevolgd? Viel je iedere keer weer terug naar je oude gewicht en denk je dat niets helpt? Kom dan maar eens langs bij First Class Fitness en laat je overtuigen dat wij wel een juiste match zijn voor jou. Soms weet je niet waar je naar moet zoeken om bij de juiste Gewichtsconsulent terecht te komen. Wat je doel ook is, fitter worden, afslanken, meer energie?

Gewichtsconsulent Pijnacker, zet vandaag de eerste stap!

Enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Nu nog even het contactformulier invullen.

[dt_sc_button type="type1" iconstyle="no-icon" link="http://firstclassfitness.club/contact/" size="xlarge" variation="black" target="_blank"]GRATIS INTAKE[/dt_sc_button]

 

nl_NLDutch
Kies je korting