Personal Trainer Den Hoorn

Dé Personal Trainer voor Den Hoorn. First Class Fitness

Den Hoorn is een dorp ten westen van Delft en 10 fietskilometers verwijderd van onze Private Gym te Delft. Wij rekenen Den Hoorn dan ook tot ons werkgebied. Ben je op zoek naar duurzame resultaten voor jouw gezondheidsdoelen, dan ben je bij onze gediplomeerde trainers in Delft op de juiste plek.

Wat doet een Personal Trainer?

Een Personal Trainer werkt samen met jou toe naar een beoogd resultaat. Je wordt gemotiveerd en ondersteund in het plezier van bewegen en sporten. Dit zorgt er bovendien ook voor dat je je training veilig uitvoert. Dit ‘sterkt’ jou in je motivatie en brengt je naar een fitter en sterker leven. Mijn werkwijze maakt mij als personal trainer zeer goede handvatten om betaalbaar en effectief met jou aan de slag te gaan.

Personal Trainer en jouw voeding, hoe pakken we dat aan?

Als Personal Trainer heb ik ook de juiste kennis en diploma’s om de juiste voedingsbegeleiding met je op te starten. Bewegen en training zijn zeer belangrijk maar de juiste voedingsadviezen zullen nog meer bijdragen in de beoogde resultaten. Als Personal Trainer  voor Den Hoorn ben ik daarom zoveel meer dan alleen maar een trainer en kan ik je vertellen dat ik ook een voeding- en leefstijlcoach ben. In de basis bestaat mijn dienstverlening uit een gewogen en individuele balans van bewegen, voedingsadvies, coaching en meting. Ik ben ook erkend Gewichtsconsulent.

Een dieet werkt altijd maar tijdelijk

Veel van mijn klanten hebben ook een doelstelling tot afvallen en hebben al meerdere diëten gevolgd. Eigenlijk werkt ook ieder dieet, alleen voor hoe lang? Bij ieder dieet waarbij je minder calorieën naar binnen krijgt, dan dat je verbrandt, val je af. Als je stopt het dieet, stopt ook in de meeste gevallen het afvallen en ga je door oud gedrag weer op te pakken weer aankomen. Waarschijnlijk weet je dan ook, dat je vaak meer gaat wegen na het stoppen van je dieet. Om die kostbare en ongezonde cyclus te doorbreken kan je je het beste aanmelden bij mij waar je in een gewogen balans van bewegen en voedingsadvies nooit meer hoeft te diëten.

Bart Mergler, Personal Trainer

 

Sta jij open voor een gratis intake waarbij je jouw gezondheidsdoelen bespreken?

JA! STUUR MIJ ALLE (START-) INFORMATIE

form home under
nl_NLDutch
Kies je korting