Gym Technische Universiteit Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Gym Technische Universiteit Delft[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Wat is een gym

Vroeger kregen wij op school 'gymles' of te wel gymen. Iedereen zal zich er een voorstelling van kunnen maken wat er met het woord gymen bedoeld wordt. Het woord 'gym' komt van gymnastiek. Dit woord wordt vaak gebruikt voor het vak lichamelijke opvoeding, ook wel bewegingsonderwijs. Het is een vak dat standaard op het programma staat in het basisonderwijs. Bewegingsonderwijs is goed voor de conditie en gezondheid van de kinderen. Het is natuurlijk niet zo dat de voordelen van bewegen stopt bij het basisonderwijs. Ook studenten en medewerkers aan de Technische Universiteit hebben baat bij beweging. Echter wordt het daar niet meer gegeven in de vorm van onderwijs maar valt het onder ieders eigen verantwoordelijkheid.

Door gymen word je sterk

Het is bewezen dat je door gym geleidelijk sterker wordt. Je gaat werken aan een vaardigheid die steeds beter gaat. Dat betekent wel dat je de gym-trainingen op moet voeren. Je lichaam gaat zich instellen op de resultaten en vraagt meer inzet om het resultaat te vergroten. Dat klinkt eenvoudig maar vraagt wel kennis en ook deskundige begeleiding.

De TU Delft kent vele disciplines. Van applicatiebeheerder, systeembeheerder, onderhoudsmonteur, hoogleraar of professor, allen hebben belang bij een vitale gezondheid en een soepele motoriek. Maar hoe kom je nu in die cyclus van regelmatig gymen of te wel bewegen.

Gym met een Personal Trainer in de buurt van de TU Delft

Verantwoord alle soorten van gym uitvoeren doe je bij voorkeur met een Personal Trainer. Gym houdt ook in variatie. Doen wat je leuk vindt is hierbij een belangrijk voorwaarde. De Personal trainer kan dit samen met jou bespreken.
Een voorbeeld van veelal onverantwoord soort van gym, is joggen. Ze zijn niet meer weg te denken uit menig straatbeeld, de joggers. Hardlopers in strakke broeken, hippe schoenen. Maar die schoenen zijn niet altijd geschikt om de zware belasting op gewrichten op te vangen. Voor wie al jogt. is het verstandig een hartslagmeter te gebruiken, om goed zicht te houden op de maximale belasting. Een artikel in HP De Tijd is illustratief als het gaat om joggen.

Een Personal Trainer, breed opgeleid, zal pas na een zorgvuldige intake met jou aan de slag gaan en een gym-trainingsinspanning voorschrijven die bij je past. Populair is tegenwoordig het zogenoemde Small Group Personal Training. Een betaalbare vorm met veel variatie van Personal Training waarbij je elkaar stimuleert in motivatie en resultaten.

First Class Fitness grenst aan de TU Delft. Een Personal Trainer in de buurt, ondersteunt de motivatie om te trainen.

Genoeg redenen om vandaag nog te starten met trainen

Want bewegen

  • voorkomt overgewicht
  • is goed voor je hart
  • kan diabetes voorkomen
  • kan stress en depressie voorkomen
  • kan osteoporose voorkomen
  • is goed voor je hart
  • is goed voor je sociale leven
  • geeft je energie
  • enzovoorts

First Class Fitness, grenzend aan de TU Delft, daagt jou uit!

Wij dagen jou uit om een afspraak te maken voor een gratis intake. First Class Fitness grenzend aan de TU Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met opgeleide Personal Trainers. Zij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, opbouw spiermassa[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_custom_heading text="Ja! Stuur mij alle (start-)informatie" font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1624007706477{padding-top: 25px !important;}"][gravityform id="23" title="false" description="false" ajax="false"][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch
Kies je korting