Sporten Technische Universiteit Delft

[vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_empty_space height="62px"][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column][vc_column_text]

Sportfaciliteiten in Delft

Er is veel te doen op dit moment of men wel of niet moet sporten voor gezondheid. Gemeente Delft heeft hier een beleid over ontwikkeld. Er wordt vanuit de overheid gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen gezondheid. Sporten en in het bijzonder meer bewegen, is hier een belangrijk onderdeel van. Delft heeft de beschikking over zeer veel faciliteiten om te bewegen en te sporten. Ben jij werkzaam of een andere manier verbonden aan de Technische Universiteit in Delft en geïnteresseerd in sporten? Hier lees je een artikel over de sportverenigingen in Delft. 

Variatie in sporten

Sporten hou je het beste vol als het past bij je interesse. Hou je niet van wedstrijden dan kan je beter niet een teamsport uitzoeken. Heb je en stok achter de deur nodig om te gaan sporten. Kies dat een sport waar men op je wacht met een persoonlijke begeleiding. Combineer altijd diverse soorten sporten en bewegen door elkaar dat bevorderd de trainingsprikkelen dus ook het resultaat.

Waarom sporten zo belangrijk is

Sporten is zinvol voor iedereen. Jong en oud. Ook senioren kunnen hun mobiliteit behouden door tot op hoge leeftijd dagelijks te blijven doen. Verder is sporten al zinvol als je per dag een uur sport. Met name door herhaling zal het lichaam de trainingsprikkel omzetten in resultaat.
Zorg altijd voor voldoende tussentijdse rust, zodat je kan herstellen.

Sporten doe je vooral voor je gezondheid

Sporten in alle vormen is vooral goed voor je gezondheid. Je daagt je lichaam uit waar het voor bedoeld is. Bewegen. Door de lat wat hoger te leggen in vorm van een sport bouwt je lichaam conditie, kracht, lenigheid en stevige spieren op. Alles wat je nodig hebt voor een gezond lijf.

De TU Delft kent vele disciplines. Van applicatiebeheerder, systeembeheerder, onderhoudsmonteur, hoogleraar of professor, allen hebben belang bij een vitale gezondheid en een soepele motoriek. Maar hoe kom je nu in die cyclus van regelmatig sporten.

Sporten met een coach in de buurt van de Technische Universiteit Delft

Verantwoord sporten doe je bij voorkeur met een goed opgeleide coach als een Personal Trainer.
Ten eerste is deze keuze verantwoord zodat blessures worden voorkomen. Ten tweede zal een personal trainer jou motiveren om je doelen te behalen door te blijven komen. Een voorbeeld van veelal onverantwoord trainen is hardlopen. Overal zie je ze lopen. Hardlopers in strakke broeken, hippe schoenen. Maar die schoenen zijn niet altijd geschikt om de zware belasting op gewrichten op te vangen. Voor wie al hard loopt. is het verstandig een hartslagmeter te gebruiken, om goed zicht te houden op de maximale belasting.

Een Personal Trainer, breed opgeleid, zal pas na een zorgvuldige intake met jou aan de slag gaan en een trainingsinspanning voorschrijven die bij je past. Populair is tegenwoordig het zogenoemde DUO-training. Een betaalbare vorm van Personal Training waarbij je elkaar stimuleert in motivatie en resultaten.

First Class Fitness grenst aan de TU Delft. Een Personal Trainer in de buurt, ondersteunt de motivatie om te trainen.

Genoeg redenen om vandaag te starten met sporten

Om er eens een paar te noemen: Sporten

  • zorgt voor een gezond lichaam
  • een gezond lichaam voorkomt overgewicht
  • voorkomt hart en vaatziekten
  • voorkomt diabetes
  • kan stress en depressie voorkomen
  • voorkomt osteoporose
  • is goed voor je sociale leven
  • geeft je energie
  • enzovoorts

 

Sporten bij First Class Fitness Delft, grenzend aan de Technische Universiteit Delft

Wij dagen jou uit om een afspraak te maken voor een gratis intake bij First Class Fitness
First Class Fitness grenzend aan de Technische Universiteit Delft is eenvoudig te bereiken en werkt alleen met opgeleide Personal Trainers. Zij staan voor jou klaar om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan ontspanning, fitter worden, afvallen, spiermassa opbouw.

Neem vandaag nog contact op met First Class Fitness Delft en vraag die gratis intake aan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row enable_grid_lines=""][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_custom_heading text="Ja! Stuur mij alle (start-)informatie" font_container="tag:h3|text_align:left" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1624007706477{padding-top: 25px !important;}"][gravityform id="23" title="false" description="false" ajax="false"][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch
Kies je korting